Vi har registreret, at du bruger en forældet browser. Det forhindrer dig i, at få adgang til visse funktioner. Opdater browser

IATF 16949-certificering

Lige ud med IATF 16949.

IATF 16949:2016 harmoniserer evalueringer og certificeringer på tværs af den globale forsyningskæde inden for bilindustrien. Den erstatter ISO/TS 16949, som er en udbredt international standard for kvalitetsstyring, løbende forbedring og forebyggelse af fejl.

Oversigt

16949-standarden, der blev udgivet af International Automotive Task Force (IATF) 1. oktober 2016, sikrer automobilkvalitet, mindre produktvariation og unødvendigt spild i hele forsyningskæden.

LRQA er en af de få organisationer, der er godkendt af ordningens ejere – IATF – til at levere certificeringer. Derudover har LRQA underskrevet aftale med Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT), hvilket sikrer levering af IATF 16949-certificeringstjenester over hele verden.

Fordele ved IATF 16949

Foretrukken leverandør

Organisationer, der er certificeret i henhold til IATF 16949, vinder større handler, da mange af verdens førende bilproducenter og deres forsyningskæder kræver en IATF 16949-certificering som en kontraktuel forudsætning for leverandører.

Reducer omkostninger

Forbedrede procedurer, mindre spild og forbedret produktkvalitet fører til lavere omkostninger og en bedre bundlinje.

Globalt anerkendt

IATF 16949 er den internationale standard for bilindustrien, der giver leverandører bedre muligheder for at vinde globale kontrakter.

Undgå overlappende evalueringer

En IATF 16949-certificering fjerner behovet for flere evalueringer for organisationer, der skal overholde forskellige kundespecifikke leverandørkrav.

Nem integration

IATF 16949 er baseret på ISO 9001, hvilket forenkler integrationen med en standard, du allerede har implementeret.

Overgangen fra ISO/TS 16949

IATF 16949 2016 erstattede ISO/TS 16949 som en internation standard for kvalitetsledelsessystemer i bilindustrien, da den blev udgivet i oktober 2016. Den gør brug af en kundecentreret tilgang, der hjælper producenter med hurtigt at genkende automobilkvalitet ved at rette deres opmærksomhed mod kundernes specifikke krav.

Brug for hjælp til IATF 16949?

LRQA har været et markedsførende uddannelses- og certificeringsorgan inden for ledelsessystemer i mere end 30 år, og er en de få organisationer, der er godkendt af IATF til at udbyde certificeringer til bilindustrien.

LRQA tilbyder skræddersyede tjenester inden for ledelsessystemer og compliance, herunder IATF 16949-kurser, IATF 16949 GAP-analyse og IATF 16949-evaluerings- og certificeringstjenester.

Hvorfor samarbejde med os?

Akkrediteret certificering

International Automotive Task Force (IATF) har officielt godkendt LRQA til at udføre revisioner i henhold til IATF 16949, hvilket giver kunder tillid til LRQA's kompetencer inden for rådgivning og støtte. LRQA har været førende inden for udviklingen af standarder til bilindustrien i årevis, og vi gør brug af vores unikke viden for at sikre en indvirkning, både i dag og på lang sigt.

Teknisk ekspertise

Vores konsulenter har indgående praktisk kendskab til bilindustrien og har arbejdet med mange højt profilerede kunder. Vi matcher konsulenterne til dine specifikke organisatoriske mål og foretager en helhedsorienteret gennemgang af dit kvalitetsledelsessystem.

Vil du vide mere om denne tjeneste?

Tryk på Enter eller pilen for at søge Tryk på Enter for at søge

Søgeikon

Hvad søger du efter?